Με πάνω από 3.000 δρομείς στις αγωνιστικές διαδρομές των 10 km και 5 km και τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 2,5 km πραγματοποιήθηκε το 12ο Kallithea Run την Κυριακή 7/4 στην Πλατεία Δαβάκη!

 

Η Καλλιθέα «γέμισε» με χιλιάδες δρομείς αλλά και πολύ κόσμο, που ήρθε να στηρίξει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια τους. Δρομείς όλων των ηλικιών (από 6 έως και 91 ετών!!!) και 20 ομάδες συμμετείχαν στις 3 διαδρομές του Kallithea Run δίνοντας ξεχωριστό τόνο στον αγώνα!

 

Νικητής στα 10km ήταν ο Σούκουλης Αλέξανδρος ενώ την 2η και 3η θέση κατέλαβαν ο Μanko Juliano και ο Madziar Mateusz, αντίστοιχα. Στα 5km την 1η θέση κατέλαβε ο Τσεκούρας Σπύρος και ακολούθησαν οι Νίκου Βασίλης και Βάρδας Μανώλης.

 

Στις γυναίκες στα 10km πρώτη τερμάτισε η Αγορίτσα Καραγιάννη, 2η η Κουκλοτίδου Δήμητρα και 3η η Κρεμμυδα Ιωάννα. Στα 5km νικήτρια ήταν η Ζωή Ανδρικοπούλου ενώ στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν η Φιλίππα Πουλίδου και η Μαρίνα Αραμπατζή, αντίστοιχα.

 

Το παρών στη διοργάνωση έδωσαν η Δημοτική Αρχή της πόλης μας και εκπρόσωποι από την Αντιπολίτευση, άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και της πολιτικής, τοπικοί φορείς και σύλλογοι.

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης του Αγώνα είχαμε κοντά μας και φέτος το «Όραμα Ελπίδας» με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!Δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!» και τα «Παιδικά Χωριά SOS»!

 

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και του ΣΕΓΑΣ ενώ εντάσσεται και στις δράσεις του Be Active Hellas.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην τεράστια επιτυχία του Αγώνα, όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, τους εκατοντάδες εθελοντές μας, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τον Δήμο Καλλιθέας για την πολύτιμη συνεργασία μας!

 

«Ραντεβού» στον 5ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024!

 

 

 

Για άλλη μια χρονιά, το 11880 στηρίζει τον αγώνα μας ως Επίσημος Χορηγός του 12ου Kallithea Run 2024!

Η υπηρεσία 11880 είναι διαθέσιμη στο κοινό 24 ώρες το 24ωρο έτοιμη να απαντήσει άμεσα και έγκυρα οποιοδήποτε ερώτημα καταλόγου!

Δείτε περισσότερα στο www.11880.gr 

Ευχαριστούμε πολύ, 11880 !!!

 

 

 
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 2η συνεχή χρονιά συνεχίζεται η εξαιρετική μας συνεργασία!
 
Η EUROINS έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2014 όπου είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά της υπό το καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών. Από το 2019 λειτουργεί ως υποκατάστημα της EUROINSAD, μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες με έδρα στη Βουλγαρία, μέλος του EUROINS INSURANCE GROUP(EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της ΝΑ Ευρώπης.
 
Η EUROINS Ελλάδος διαθέτει εκτενές δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε ολόκληρη τη χώρα και παράλληλα διατηρεί γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης, διευρύνοντας διαρκώς την παρουσία της με στόχο να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των ασφαλισμένων της.
 
Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, καθώς και ασφαλίσεις εγγυήσεων και εμπλουτίζει διαρκώς τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της σύμφωνα με τις ανάγκες και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.
Φέτος, η EUROINS γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα!
 
Ευχαριστούμε πολύ, Euroins!!!
 
 
 
Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/4 και ώρες 10:00-18:00 στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number), που θα του έχει σταλεί από τη διοργάνωση και την ταυτότητα του.
 
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του αντίγραφο του mail με τον αριθμό συμμετοχής (είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή) και την ταυτότητα του δρομέα (είτε σε έντυπη είτε ηλεκτρονική μορφή).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης (θα ανέβουν την Πέμπτη) της ιστοσελίδας του αγώνα, τότε θα πρέπει να προσέλθει στην Πλατεία Δαβάκη για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.
 
Ευχαριστούμε πολύ!
 
 

 

 

Όλες οι διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Δαβάκη.

Ώρες Εκκίνησης:

10km 09:00

5km 10:30

2,5km 11:45

Το όριο ολοκλήρωσης των 10km έχει οριστεί στα 90 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα, των 5km στα 60 λεπτά και των 2,5 km στα 40 λεπτά.

Περιγραφή των διαδρομών:

Η διαδρομή των 5km: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως με κατεύθυνση προς Αθήνα), αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Αγίων Πάντων και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Πειραιά, αριστερή αναστροφή στη διασταύρωση με οδό Ισμήνης και κίνηση επί της Ελ. Βενιζέλου με κατεύθυνση προς Αθήνα έως την πλατεία Δαβάκη.

Η διαδρομή των 10km είναι ίδια με των 5km και επαναλαμβάνεται 2 φορές!

Η διαδρομή των 2,5km: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) μέχρι την οδό Αγίων Πάντων, όπου γίνεται αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι γίνεται αναστροφή και τερματίζει στην πλατεία Δαβάκη.

 

 

 

Και φέτος στο 12ο Kallithea Run θα έχουμε κοντά μας το «Όραμα Ελπίδας» με στόχο να διαδώσουμε παντού το σπουδαίο μήνυμα «Γίνε Εθελοντής δότης μυελού των οστών!Δώσε Ελπίδα, δώσε Ζωή!».

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε μαζί το πολύτιμο έργο τους!!!

 

 
Δώρα από την Fitnessvibe για τους 3 πρώτους νικητές των 5 km και 10 km και τους 5 πρώτους δρομείς των 3 πρώτων νικητριών ομάδων!
 
VOUCHER: Δύο συνεδριών
Συνεδρία ενδυνάμωσης με τη μέθοδο της ηλεκτρομϋοδιέγερσης (EMS) και των μηχανημάτων Miha Bodytec, που χρειάζονται εξειδικευμένες προπονητικές συνεδρίες μόνο 20 λεπτών την εβδομάδα!
 
VOUCHER: Μιας συνεδρίας μπότες Normatec
Συνεδρία πρεσσοθεραπείας για τα πόδια ή τα χέρια διάρκειας 50 λεπτών!
 
Ευχαριστούμε πολύ, Fitness Vibe!!!
 
 
 
 
Ευχαριστούμε πολύ την Euroins Greece, Μέγα Χορηγό του 12ου Kallithea Run και το NEXTDEAL για την κάλυψη της Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26/3 στο Δημαρχείο Καλλιθέας.
 
Δείτε στο παρακάτω link τις δηλώσεις των ομιλητών.
 
 
28/3/2024
 
 
Η συμμετοχή στα 2,5χλμ. είναι δωρεάν και επιτρέπεται σε όλους τους δρομείς έξι (6) ετών και άνω. Στον αγώνα 2,5 km δεν παρέχεται η υπηρεσία της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δίδεται ωστόσο, αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι δηλωσεις συμμετοχών για τα 2,5 km θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά το Σάββατο 6/4 από τις 10 το πρωί έως στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 7/4 από τις 9 έως τις 10:30 το πρωί στο Κέντρο Εγγραφών στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής
 
Οι ενήλικες δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου 2,5 km της διοργάνωσης "Kallithea Run" συμπληρώνοντας την έντυπη αίτηση, που μπορούν να κατεβάσουν από το site στην κατηγορία «Εγγραφή σε αγώνα»
http://kallithearun.gr/.../registration-gr/registrations-gr και να την παραδώσουν στην Οργανωτική Επιτροπή στο Κέντρο Εγγράφων, προκειμένου να παραλάβουν αριθμό συμμετοχής.
 
Οι ανήλικοι δρομείς (άνω των 6 ετών) μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου 2,5 km της διοργάνωσης "Kallithea Run" με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής ανηλίκων από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, που μπορούν να κατεβάσουν από το site στην κατηγορία «Εγγραφή σε αγώνα»
http://kallithearun.gr/.../registration-gr/registrations-gr πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή στο Κέντρο Εγγραφών κατά την παράδοση του αριθμού συμμετοχής.
 
Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής ενηλίκων και ανηλίκων!
 
Σας ευχαριστούμε πολύ!
 

Υποκατηγορίες