Όλοι οι αγώνες δρόμου πλην του αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ (για τον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ. και Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων βλ παρακάτω)

Δικαίωμα συμμετοχής (αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ 2x2,5 χλμ και 4x2,5 χλμ)

Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης "Τρέχοντας στην Καλλιθέα - Kallithea Run" με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ) πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή, 24 Μαΐου 2020. Παρόλα αυτά οι εγγραφές μπορεί να κλείσουν νωρίτερα, εφόσον συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών.

 

Βασικό Επίπεδο Εγγραφής - Κόστος Συμμετοχής - Παροχές (αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ 2x2,5 χλμ και 4x2,5 χλμ)

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ (παρέχεται έκπτωση 2 Eur ανά δρομέα στη σκυταλοδρομία 4x2,5 χλμ και σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι 8 Eur ανά δρομέα) και περιλαμβάνει:

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.

- Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

- Ιατρικές Υπηρεσίες

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής 

Ενισχυμένο Επίπεδο Εγγραφής - Κόστος Συμμετοχής - Παροχές (αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ 2x2,5 χλμ και 4x2,5 χλμ)

Το κόστος συμμετοχής είναι 15€ (παρέχεται έκπτωση 2 Eur ανά δρομέα στη σκυταλοδρομία 4x2,5 χλμ και σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι 13 Eur ανά δρομέα) και περιλαμβάνει τις παροχές του Βασικού Επίπεδου εγγραφής και επιπρόσθετα T-shirt

Τρόποι Πληρωμής (αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ 2x2,5 χλμ και 4x2,5 χλμ)

Α. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας κατά την on-line εγγραφή σας.

Β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2330 001622

IBAN: GR65 0140 9930 9930 0233 0001 622

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. άμεσα.

Γ. Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας στα Γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής (αγώνες δρόμου 5 χλμ, 10 χλμ 2x2,5 χλμ και 4x2,5 χλμ)

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

Α. Μέσω της ιστοσελίδας (online εγγραφή), παρακαλώ επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους ανάλογα με τον αγών δρόμου που θέλετε να λάβετε μέρος και το επίπεδο των υπηρεσιών:

5 χλμ: 5 χλμ βασικό, 5 χλμ ενισχυμένο (t-shirt),

10 χλμ: 10 χλμ βασικό, 10 χλμ ενισχυμένο (t-shirt),

2x2,5 χλμ: 2x2,5 χλμ βασικό, 2x2,5 χλμ ενισχυμένο (t-shirt),

4x2,5 χλμ: 4x2,5 χλμ βασικό, 4x2,5 χλμ ενισχυμένο (t-shirt).

Β. Αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, στα Γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας που βρίσκονται μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρ.Λαμπράκης", (Δευτέρα έως Παρασκευή απο 5.00-7.30 το απόγευμα), τηλ 210 9578388, 6984282552.

 


Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ. και Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων

Οι εγγραφές για τα 2,5 km θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα την παραμονή και την ημέρα του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής

Η συμμετοχή στον Κοινωνικό Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ. επιτρέπεται σε όλους τους δρομείς έξι (6) ετών και άνω. Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης "Τρέχοντας στην Καλλιθέα - Kallithea Run" με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ) πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής

Οι Εγγραφές θα γίνονται την παραμονή του αγώνα από τις 10πμ – 4 μμ και την ημέρα του αγώνα από τις 8:30πμ – 10:30πμ στην Πλατεία Δαβάκη (όπου οι δρομείς θα παραλαμβάνουν και τον αριθμό συμμετοχής τους).

Κόστος Συμμετοχής - Παροχές

Ο Κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5χλμ. είναι δωρεάν και δεν παρέχονται:

- η υπηρεσία της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης

- δίπλωμα συμμετοχής

- T-shirt

Παροχές του αγώνα

-Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

-Ιατρικές Υπηρεσίες

-Αναμνηστικό μετάλλιο