Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διοργάνωση, οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσες έγγραφές δεν θα πληρωθούν με χρήση ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να αποσταλεί αντίγραφο του αποδεικτικού πληρωμής έως την Τρίτη στις 13.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική εγγραφή (δεν αναφέρεται σε αυτούς που γράφτηκαν στα γραφεία του Φιλαθλητικού) και δεν έχετε παραλάβει email ολοκλήρωσης της εγγραφής παρακαλείσθε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη στις 13.00. Σε κάθε άλλη περίπτωση η εγγραφή σας δεν είναι έγκυρη.