Σας ενημερώνουμε ότι η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών του αγώνα, το Σάββατο 8/4 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) που θα του σταλεί την Πέμπτη 6/4 από τη διοργάνωση και την ταυτότητα του.
 
Σε περίπτωση, που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή) και μία απλή φωτοτυπία (είτε σε ηλεκτρονική μορφή) της ταυτότητας του δρομέα.
 
Σε περίπτωση, που κάποιος δεν λάβει το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης της ιστοσελίδας του αγώνα, τότε θα πρέπει να προσέλθει στην Πλατεία Δαβάκη για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ!!!