Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης το Σάββατο 9/4 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number), που θα του έχει σταλεί από τη διοργάνωση, την ταυτότητα του και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ. Για τους ανεμβολίαστους απαιτείται pcr 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών και για τους ανήλικους δρομείς self test 24 ωρών (πριν τον αγώνα).

Σε περίπτωση, που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή), μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας του δρομέα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του δρομέα σε ισχύ. Για τους ανεμβολίαστους δρομείς απαιτείται pcr 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών και για τους ανήλικους δρομείς self test 24 ωρών (πριν τον αγώνα).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του, τότε θα πρέπει να προσέλθει στην Πλατεία Δαβάκη για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!

8/4/2022