Για 3η συνεχή χρονιά, η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στηρίζει ως Χορηγός Επικοινωνίας τη διοργάνωση Kallithea Run που από φέτος ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας και γίνεται Διεθνής Αγώνας.  

Με αυτόν τον τρόπο η Nova, η οποία στηρίζει σταθερά το δρομικό κίνημα, απευθύνει το δικό της κάλεσμα σε αυτούς που αγαπούν το τρέξιμο προσκαλώντας τους να «λάβουν θέσεις» στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για ατομικά ρεκόρ και διεξάγεται στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου της Καλλιθέας, για 7η συνεχόμενη χρονιά!

Το Kallithea Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαίων 1 Απριλίου 2018, συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας, ενώ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Η δρομική ομάδα των καναλιών Novasports αποτελείται από εργαζόμενους, συνδρομητές αλλά και φίλους της Nova, ενώ  η δημιουργία και ανάπτυξή της εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η τελευταία πραγματοποιεί στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.               

Σημαντική εξέλιξη για το Kallithea Run είναι πως από φέτος ο αγώνας γίνεται κι επίσημα Διεθνής αφού «αδελφοποιείται» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF. Στην εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης θα δώσει το «παρών» ως V.I.P επίσημη καλεσμένη δρομέας, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5χλμ. και 10χλμ. και υπουργός αθλητισμού στη χώρα της, Ρουμάνα, Gabriela Szabo.

Οι διαδρομές των 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF.

 

Ακόμα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν ή το προτιμούν να συμμετέχουν σε ομάδες των τεσσάρων δημιουργώντας έτσι τη δική τους ομάδα και μπορούν να «μοιραστούν» τη διαδρομή των 10χλμ. τρέχοντας από 2,5χλμ. κάθε δρομέας! Καινοτομία αποτελεί το γεγονός πως για πρώτη φορά σε δρομικό αγώνα θα ανακοινωθεί κατάταξη κι απονομές ανά κατηγορία επαγγέλματος!!

Πληροφορίες - εγγραφές: www.kallithearun.gr  fb page: Kallithea Run

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη #NovasportsRunningTeam είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

Λίγα λόγια για τη Nova:

Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών “Nova3play”, έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης “Nova On Demand”, “Νova GO”, “Nova Multiview”, μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!». 

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet.