ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2,5km

 

Ώρα Εκκίνησης: 11:45

Η διαδρομή έχει αφετηρία και τερματισμό μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη

Το όριο ολοκλήρωσης του Αγώνα Δρόμου 2,5χλμ έχει οριστεί στα 40 λεπτά από την εκκίνηση του αγώνα.

Η συμμετοχή επιτρέπεται σε μαθητές και δρομείς από έξι (6) ετών και άνω.

Κανείς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες, αν δεν έχει πρώτα εγγραφεί και εξασφαλίσει το νούμερο συμμετοχής του. Δρομείς, που δεν θα διαθέτουν αριθμό συμμετοχής, τους παρακαλούμε να σεβαστούν τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αθλητές, ενώ παράλληλα για λόγους ασφαλείας σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσουν να τρέξουν ξεκινώντας ή τερματίζοντας μαζί τους. Οι δρομείς, οι οποίοι θα αγνοήσουν την παραπάνω επισήμανση, τόσο στις εκκινήσεις όσο και στους τερματισμούς, θα παρεμποδιστούν κατά την είσοδό τους στα αντίστοιχα σημεία.

Σημαντικό: Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών στον αγώνα είναι η ατομική βεβαίωση φοίτησης από το σχολείο τους με την υπογραφή του διευθυντή και τη σφραγίδα του σχολείου καθώς και την υπογραφή του γυμναστή για κάθε μαθητή ξεχωριστά. Επίσης, απαιτείται συγκεντρωτική βεβαίωση του σχολείου για τη συμμετοχή όλων των μαθητών του, υπογεγραμμένη από τον διευθυντή και τον πρόεδρο συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ή όποιον από το σύλλογο συνοδεύσει και θα είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα.

Περιγραφή της Διαδρομής:

Η διαδρομή των 2,5 χλμ.: Ακολουθεί τις οδούς: Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) με δεξιά όδευση, μέχρι την οδό Αγίων Πάντων. Κάνει αναστροφή επί της Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) και συνεχίζει μέχρι την Αγία Ελεούσα όπου και πάλι κάνει αναστροφή και τερματίζει μπροστά στην πλατεία Δαβάκη.