Αιτήματα ακύρωσης ήδη υποβληθέντων και οικονομικώς τακτοποιημένων εγγραφών γίνονται δεκτά μόνο κατόπιν γραπτού αιτήματος (με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι και είκοσι ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου. Μετά από αυτή την ημερομηνία, κανένα αίτημα ακύρωσης εγγραφής δεν γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση ακύρωσης, η συνδρομή συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα, μετά παρακρατήσεως 5€ για διαχειριστικούς λόγους. Οι όποιες επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται περίπου ένα μήνα μετά τον αγώνα.

Εάν η τράπεζα από την οποία έγινε η κατάθεση είναι η ALPHA BANK δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση στην επιστροφή της συνδρομής του δρομέα, εκτός  από τα 5 ευρώ που προαναφέραμε. Εάν πρόκειται για άλλη τράπεζα, τότε υπάρχει επιμερισμός των εξόδων επιστροφής και για τον διοργανωτή και για τον δρομέα  (πέρα των 5 ευρώ), που είναι ανάλογος της τράπεζας, που πραγματοποιήθηκε η κατάθεση.