Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης, Bib No, Τσάντα αθλητή θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το βράδυ στην Kεντρική Πλατεία της Καλλιθέας, στην πλατεία Δαβάκη.

Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το email που του έχει αποσταλεί από τη διοργάνωση με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) και την ταυτότητα του.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου να έχει μαζί του αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή), και μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας του δρομέα που εκπροσωπεί. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και τις λεπτομέρειες για τη διαδρομή που θα διανύσει και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης της παρούσας ιστοσελίδας τότε θα πρέπει να προσέλθει στην Πλατεία Δαβάκη, το Σάββατο 6 Απριλίου μετά τις 10 το πρωί για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του  έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.