Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ αποτελούν για μας έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες διεξαγωγής κι επιτυχίας αυτής της αθλητικής διοργάνωσης που διεξάγεται για 12η χρονιά στην πόλη μας.

Η συμμετοχή σας σε μία τόσο μεγάλη κι απο φέτος Διεθνή αθλητική εκδήλωση όπως στο Kallithea Run" σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία ανάμεσα στους αγωνιζόμενους και τους διοργανωτές.

Παράλληλα "γράφετε" την δική σας προσωπική ιστορία με μοναδικές αναμνήσεις, συναντήσεις, χαρούμενες σκέψεις και πανηγυρισμούς δίπλα στους δρομείς μας και όλα όσα  θα βιώσετε κατά τη διάρκεια του διημέρου αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι μια επιτυχημένης διοργάνωσης.

Επιλέξτε τη θέση που σας ταιριάζει περισσότερο κι επικοινωνήστε μαζί μας για να προσφέρετε αυτό που εσείς επιλέγετε και σας κάνει χαρούμενους.

Όλοι οι εθελοντές μας θα παραλάβουν: Ειδικό μπλουζάκι του αγώνα, μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα μαζί με τα δώρα των χορηγών μας.

Σας περιμένουμε ΤΩΡΑ στην ομάδα μας!!!

Μπορείτε να εγγραφείτε από την ιστοσελίδα μας (πατήστε εδώ) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας, στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, στα τηλέφωνα 210 9578388, 6984282552 (Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρ.Λαμπράκης", Δευτέρα - Παρασκευή απο τις 5:30μμ-7:30μμ) ή μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook: Kallithea Run.

Σας ευχαριστούμε πολύ!