O Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας και ο Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 τον 2ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο, “Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2013”.

Η Έναρξη των εγγραφών ορίστηκε για την Τετάρτη 3/4/13 μέσω της ιστοσελίδας www.kallithearun.gr και με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο 210–9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

 

Αναλυτικά: Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

4ο Δελτίο Τύπου, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η έναρξη των εγγραφών για το Πρόγραμμα του Εθελοντισμού της διοργάνωσης  άρχισε. Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο www.kallithearun.gr.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σε μια διοργάνωση με μεγάλη κοινωνική απήχηση, κάνετε τη συμμετοχή στη Διοργάνωση  "Τρέχοντας στην Καλλιθέα-Kallithea Run" μια σημαντική εμπειρία για όλους τους αγωνιζόμενους ενώ παράλληλα, εσείς αποκομίζετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012” - Αγώνας Δρόμου 1.000μ. Special Olympics

Η Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης “Τρέχοντας στην Καλλιθέα - Kallithea run 2012", συγχαίρει θερμά όλους τους παρακάτω αθλητές των Special Olympics Hellas για την συμμετοχή τους στον Αγώνα Δρόμου 1.000μ.

Παράλληλα συγχαίρει θερμά και ευχαριστεί για την υποστήριξη και τη συμμετοχή των Special Olympics Hellas τους:

Γιάννα ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ - Πρόεδρο Special Olympics Hellas

Άρτεμις ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΥ - Εθνική Διευθύντρια Special Olympics Hellas

Βασίλειο ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ - Διευθυντή Αθλημάτων Special Olympics Hellas

Στέλλα ΨΑΡΟΥ - Υπεύθυνη Εθελοντών Special Olympics Hellas

και τους Προπονητές των αθλητών,

Σοφία ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ

Ειρήνη ΤΡΟΜΠΕΤΑ

Μάνια ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Παναγιώτη ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ

Αντιγόνη ΤΣΟΛΗ

 

Αθλητές Special Olympics Hellas

Παράλληλα και μέσα στις κοινωνικές δράσεις της διοργάνωσης "Τρέχοντας στην Καλλιθέα - Kallithea Run", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών «Κοινωνική Αλληλεγγύη», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 από τις 10:00 ως τις 14:00 με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση μεγάλου αριθμού πολιτών εθελοντών ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Mήνυμα:

"10΄ ΛΕΠΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ"

O Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 09:30, τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012”

Τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της οργάνωσης.  Παραβρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Γιώργο Μαργωμένο, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού και γραμματέας του Συλλόγου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» κ. Αθηνά Εξάρχου, ο Γ.Γ.του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου κ. Παν. Δημάκος, ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά κ. Τάκης Βεντίκος, ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας κ. Βραχάς Κ., η διεύθυντρια προγραμμάτων των Special Olympics κ. Βασιλακοπούλου Άρτεμις, η πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας κ. Μπετσάτου Ελένη, το μέλος του Δ.Σ.του Οργανισμού και μέλος της οργανωτικής επιτροπής κ. Πέτρος Χατζηιωαννίδης και ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παπαποστόλου Ευάγγελος.

3ο Δελτίο Τύπου, Τρίτη  27 Μαρτίου 2012

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 και ώρα 09:30, τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012”

Οι διοργανωτές βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ένταξη στο πρόγραμμα των αγώνων και του δρόμου των 1.000μ., για την συμμετοχή αθλητών από τα Special Olympics Hellas και από τα δύο Σωματεία Τυφλών: Οίκος Τυφλών και Φάρος Τυφλών που δραστηριοποιούνται στην Καλλιθέα.

Επίσης θα παραχωρήσουν ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ για τον Αγώνα, με την Παρουσία εκπροσώπων από τους Συλλόγους Δρομέων Υγείας Αττικής, και άλλους κοινωνικούς φορείς, την Δευτέρα 2/04/12 ώρα 11:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Καλλιθέας ( Ματζαγριωτάκη 76 και Θησέως).

Για περισσότερες Πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας: www.kallithearun.gr

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε, με τους υπεύθυνους του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής  και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»  Καθημερινά 09:00 – 15:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 15:00 – 20:00 στα τηλέφωνα:

Τηλ: 210-9565618, 210-9521410

Fax: 210-9565127

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

2ο Δελτίο Τύπου, Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Η έναρξη των εγγραφών για το Πρόγραμμα του Εθελοντισμού της διοργάνωσης  άρχισε. Δηλώστε κι εσείς συμμετοχή στο www.kallithearun.gr.

 

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Συμμετέχοντας ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ σε μια διοργάνωση με μεγάλη κοινωνική απήχηση, κάνετε τη συμμετοχή στη Διοργάνωση «Τρέχοντας στην Καλλιθέα – Kallithea Run» μια σημαντική εμπειρία για όλους τους αγωνιζόμενους ενώ παράλληλαεσείςαποκομίζετε μια ξεχωριστή εμπειρία.”

 

Για περισσότερες Πληροφορίες,  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Οργανισμού ΠαιδικήςΑγωγής  και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος»  στα τηλέφωνα:

  • Τηλ: 210-9565618, 210-9521410
  • Fax: 210-9565127
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Καθημερινά 09:00 – 15:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 15:00 – 20:00.

 

Συνημμένα σας στέλνουμε την Αίτηση των Εθελοντών

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΟ.Π.Α.Α.    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Σ.Κ.
   
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΚΟΣ

 

1ο Δελτίο Τύπου, Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012.

 Η Έναρξη των εγγραφών ορίστηκε για την Τετάρτη 14/03/12 μέσω της ιστοσελίδας On-Line εγγραφή και μεαποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο 210 – 9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης«Γιάννης Γάλλος».

 Παράλληλα και μέσα στις κοινωνικές δράσεις της διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών «Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Θα γίνει το Σάββατο 7/04/12 και από ώρα 10:00 -14:00

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Με μήνυμα: «10΄ ΛΕΠΤΑ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?»

 Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

 O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ. ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά), διοργανώνουν την Κυριακή 8 Απριλίου 2012 τον 1ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα με τον τίτλο,

“Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run» 2012”.

 

Η Έναρξη των εγγραφών ορίστηκε για την Τετάρτη 14/3/12 μέσω της ιστοσελίδας www.kallithearun.gr και με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στο τηλέφωνο 210–9565127 του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

 

Παράλληλα και μέσα στις κοινωνικές δράσεις της διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών «Κοινωνική Αλληλεγγύη»

Θα γίνει το Σάββατο 7/04/12 και από ώρα 10:00 -14:00

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.

Με μήνυμα: «10΄ ΛΕΠΤΑ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ?»

 

Αναλυτικά: Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

  • Δηλώσεις Συμμετοχής