Την Κυριακή των Βαίων, 1 Απριλίου 2018, Λάβετε θέσεις στον πιο πετυχημένο αγώνα που προσφέρεται για  ατομικά ρεκόρ και διεξάγεται στην κεντρική λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου, της Καλλιθέας, για 7η συνεχόμενη χρονιά! 

Το Kallithea Run 2018 συνδιοργανώνεται από το Φιλαθλητικό Σύλλογο και το Δήμο Καλλιθέας και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ε.Ο.Τ  που τον αναγνωρίζουν ως αθλητικό τουριστικό προορισμό  όπως και με τη στήριξη  της Περιφέρειας Αττικής.

Χιλιάδες δρομείς όλων των ηλικιών με διαφορετικές εθνικότητες όπως και V.I.P αθλητές αναμένονται και στην φετινή διοργάνωση που θα αποτελέσει ένα International Sport Event με τη συμμετοχή  αθλητών κι αθλητριών από χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Αυστραλίας να έχουν ήδη εγγραφεί!!

H διοργάνωση έγινε Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με το Grand Prix των 10k της Πράγας, αγώνα ο οποίος έχει  το Golden Label από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου, IAAF.

Στην εκκίνηση της φετινής διοργάνωσης που θα δοθεί μπροστά στην πλατεία Δαβάκη θα δώσει το παρόν φέτος και θα συμμετάσχει στον αγώνα ως V.I.P επίσημη καλεσμένη δρομέας, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα 5km και 10χλμ. και πρώην υπουργός αθλητισμού στη χώρα της Ρουμανία,  Gabriela Szabo .

Οι διαδρομές με τους περισσότερους δρομείς που αναζητούν το δικό τους προσωπικό ρεκόρ ως Personal Best στα 5 Km και 10 Km είναι πιστοποιημένες από την AIMS International και την IAAF

Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στα 2,5 χλμ  και για τα ΑΜΕΑ 1000μ,

Οι αιτήσεις γι αυτές τις διαδρομές και ΜΟΝΟΝ θα συμπληρωθούν στην πλατεία Δαβάκη το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Καινοτομία αποτελεί ακόμα το γεγονός πως για πρώτη φορά σε δρομικό αγώνα θα ανακοινωθεί κατάταξη κι απονομές ανά κατηγορία επαγγέλματος!!!

Επίσης ομάδες, οικογένειες, συνεργάτες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη σκυταλοδρομία: 4Χ2,5 χλμ =10 χλμ. με την σχετική υποσημείωση και το όνομα της ομάδας στην αιτηση εγγραφής.

Δηλώνοντας το επάγγελμά του κάθε δρομέας στην αίτηση εγγραφής –ηλεκτρονικά στο kallithearun.gr –  θα έχει τη δυνατότητα καλύτερης κατάταξης ανά τομέα.

Πληροφορίες-εγγραφές :www.kallithearun.gr,   FB page: Kallithea Run

Instagram: #Kallithearun 2018 #filathlitikos_syllogos    

You Tube :Filathlitikos Kallitheas