Αγαπητοί φίλοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου διεξάγεται στην Καλλιθέα ένας από τους μαζικότερους αγώνες δρόμου στην Αττική.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και η ΟΕ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τρίτη 28 Μαρτίου στη συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι,  για τον αγώνα της Καλλιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76 Καλλιθέα).

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν επίσης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κώστας Ευσταθίου και ο πρόεδρος της ΟΕ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Παναγιώτης Δημάκος.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Παναγιώτης Δημάκος

 

Ο αγώνας της Καλλιθέας ένας από τους μαζικότερους της Αττικής, διοργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, από τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας, τον Δήμο Καλλιθέας, είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ ενώ είναι πλέον Διεθνής αφού «αδελφοποιήθηκε» με τον Αγώνα 10.000μ Grand Prix της Πράγας. 

Περιλαμβάνει αγώνες δρόμου  5 χλμ, 10 χλμ, οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι από την AIMS και την IAAF, σκυταλοδρομία 2 x 2,5 χλμ. και 4χ2,5χλμ