Αποστάσεις-εκκινήσεις-διαδρομές

Η καρδιά του Kallithea Run «χτυπά» στην πλατεία Δαβάκη της πόλης στην οποία έχουν αφετηρία και τερματισμό όλες οι διαδρομές. 

Αναλυτικά την διαδρομή που ακολουθεί και τον σχετικό χάρτη κάθε αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ http://kallithearun.gr/index.php/el/races-6/10km-road-race-gr καθώς και χρήσιμε οδηγίες.  

Η εκκίνηση για τα 10χλμ. θα γίνει στις 08:30 μπροστά από την Πλατεία Δαβάκη, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Την ίδια ώρα θα δοθεί και η εκκίνηση για τη σκυταλοδρομία 4χ2,5χλμ.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 5χλμ. θα πάρουν εκκίνηση στις 10:00 ενώ η διοργάνωση ολοκληρώνεται με τον κοινωνικού χαρακτήρα αγώνα 2,5χλμ στις 11:00 για μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων.    

Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της διοργάνωσης  http://kallithearun.gr 

 

Συνέντευξη Τύπου

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος  θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι,  για τον αγώνα της Καλλιθέας στην αίθουσα συνεδριάσων του Δημοτικού Συμβουλίου (Μαντζαγριωτάκη 76 Καλλιθέα).

Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν επίσης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Κώστας Ευσταθίου και ο πρόεδρος της ΟΕ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκοςο